top of page

Ervaringen

"Het Lichter Leven programma is de mooiste transformatie die ik ooit heb meegemaakt. Voor het eerst heb ik het gevoel dat alles goed is, dat ik mag vertrouwen en vooral dat ik alles zelf kan creëren. Oude wonden zijn geheeld, patronen doorbroken en ik voel dat mijn potentie oneindig is. 
Lianne heeft mij op een enorm warme, liefdevolle, zachte manier begeleid, gespiegeld en versterkt zonder ook maar 1 oordeel. Ik gun iedereen dit en haar!

“De sessie heb ik als intensief ervaren, waarbij ik op een andere manier (dan tijdens een regulier gesprek) dichter bij mijn gevoel kwam.Wat overheerste waren echter gevoelens van liefde en dankbaarheid. Er is minder ruis en plaats voor negatieve gedachten. Ik voel me meer verbonden met anderen, ik geloof sterker in lotsbestemming en ben aardiger voor mezelf. Met mijn fysieke gesteldheid gaat het ook veel beter; minder spanning en minder pijnklachten. Ik kijk uit naar de volgende sessie.

"Je support en stimuleert me met jouw zonnige energie en empathie en spot on vragen om mijn zielskern naar boven te halen. Tijdens de sessie ervaarde ik een persoonlijke doorbraak. Ik zie nu mijn dagelijkse valkuilen en denk dan glimlachend terug aan de sessie. Ik heb nog meer vertrouwen om volledig te zijn en te leven vanuit wie ik ben. Dankjewel lieve Lianne!”

"Deze sessie bracht me naar een plek die zo diepgeworteld en in een andere (niet bewuste) dimensie zat, daar had ik zelf nooit kunnen komen. Het heeft een oude zielswond geheeld waardoor ik hedendaags oude patronen bijna niet meer tegenkom en als ze zich aandienen herken ik ze en kan ik het aankijken en sturen. Prachtige ervaring! 

Lianne brengt nuchterheid en magie samen in iets wat voor mij ongrijpbaar is en toch heel duidelijk voelbaar en helend is. Ik ben van binnenuit anders gaan handelen na de sessie met Lianne: ik zet mezelf veel vaker op 1 en dat is een kade voor de rest van m'n leven

bottom of page