Weet jij nog wie je was voordat de wereld je vertelde wie je zou moeten zijn?

Je bent geboren met een intentie, met een doel. 

Stel je eens voor dat je jouw doel, jouw passie elke dag zou belichamen.  Je kunt een vreugdevol leven leiden, alleen door het volgen van jouw energie.

Maar wat is dat dan hoor ik je denken...Vaak weten we niet meer wie we zijn, waar onze harten van gaan kloppen en als we dat al voelen dan zijn er duizend redenen, comfort zones en blokkades om dit gevoel vooral niet te volgen en blijft het knagen.

Meraki coaching helpt je om je ware zelf weer te ontmoeten. We gaan door alle blokkades, comfort zones, buitenwereld en trauma's heen. Zodat jij je ware passie, intentie en doel weer herkent en hierop durft te vertrouwen. Zodat je vrij bent van negativiteit en angst en een vreugdevol leven kunt leiden.

Mijn coaching sessies zijn to the point en praktisch. Ik help je om het beste uit jezelf te halen in deze snel veranderende, soms hectische wereld. Ik help je om van ballen in de lucht te houden naar jongleren met plezier en passie. 

 

Of je nou iets wilt veranderen in je persoonlijke of professionele leven, wilt werken aan je angsten, trauma's of blokkades. Meraki faciliteert jou in je weg naar een lichter leven.    

 

Mijn coachsessies met Lianne bevestigden niet alleen hoe ik mij allang voelde, ze heeft me op een diepere laag hiernaar laten kijken waardoor ik er een liefdevolle betekenis aan kon geven. Ik kon op een nieuwe manier naar mijn gevoel en proces kijken.  
Deze nieuwe inzichten resulteerden in in plaats van altijd veroordelen naar het omarmen van mijzelf, veranderingen en potentie.
Ik was mij altijd bewust van negatieve gedachtepatronen maar was nooit in staat om deze om te draaien naar iets positiefs. Tijdens mijn sessies met Lianne ben ik werkelijk gaan geloven in mijzelf en de persoon die ik ben. Een liefdevolle benadering waarin ik weet welke kant ik op wil en ga, vol vertrouwen dat ik zelf veranderingen kan maken en uitdagingen omarm.Vastzitten in negatieve gedachtes en patronen die mij nergens brachten heb ik los kunnen laten. De bewustwording die Lianne mij heeft gegeven is life changing geweest.

 

- Ilse Koops 

INDIVIDUELE COACHING SESSIE

€ 100,- per hour

LICHTER LEVEN PROGRAMMA
(10 sessies van 2 uur)

€ 1.500,-