'Purpose voedt de passie'

In een snel veranderende wereld ben je constant bezig met actualiteit en ontwikkelingen. Als ondernemer werk je dag en nacht om jouw bedrijf te laten groeien. Strategieën moeten worden geïmplementeerd, KPI's moeten gehaald worden en de winst elk jaar weer groter.

Neem een moment en adem diep in en uit. Stel je een team van mensen voor die allemaal doen waar hun hart van gaat kloppen en wat ze goed kunnen. Voel de energie die dan door jouw bedrijf zou stromen en door jouw ondernemershart. Moet ik nog iets zeggen over het behalen van bedrijfsresultaten?

Meraki gelooft dat bloeiende bedrijven worden gemaakt door bloeiende mensen die werken vanuit hun hart, passie en creativiteit. Met de Business coaching krijgt ieder teamlid inzicht in zijn of haar passie, doel en bijdrage. Bovendien is het een prachtig traject voor teambuilding en plezier dat ver doorwerkt in je bedrijf.

Jij en je team krijgen inzicht in:

  • Je energiegevers en energienemers als ondernemer of professional. Wat zou je vaker moeten doen en waar kun je direct mee stoppen? 

  • Wat zit er in jou en wie heb je nodig om te bloeien in je team of bedrijf? 

  • Wat is jouw diepe motivatie en hoe kun je dit inzetten voor een aantrekkelijk en haalbaar doel voor het bedrijf? 

  • Hoe je samen de missie van het bedrijf manifesteert en behaalt. 

Ben jij klaar om te bloeien? 

  

TEAM COACHING SESSIE

vanaf € 750,- per dagdeel

PERSOONLIJKE COACHING SESSIE

€ 150,- per sessie

LICHTER LEVEN PROGRAMMA

afhankelijk van aantal personen