top of page

'Purpose voedt de passie'

In een snel veranderende wereld ben je constant bezig met actualiteit en ontwikkelingen. Als ondernemer werk je dag en nacht om jouw bedrijf te laten groeien. Strategieën moeten worden geïmplementeerd, KPI's moeten gehaald worden en de winst elk jaar weer groter.

Neem een moment en adem diep in en uit. Stel je een team van mensen voor die allemaal doen waar hun hart van gaat kloppen en wat ze goed kunnen. Voel de energie die dan door jouw bedrijf zou stromen en door jouw ondernemershart. Moet ik nog iets zeggen over het behalen van bedrijfsresultaten?

Meraki gelooft dat bloeiende bedrijven worden gemaakt door bloeiende mensen die werken vanuit hun hart, passie en creativiteit. Met de Business coaching krijgt ieder teamlid inzicht in zijn of haar passie, doel en bijdrage. Bovendien is het een prachtig traject voor teambuilding en plezier dat ver doorwerkt in je bedrijf.

Jij en je team krijgen inzicht in:

  • Je energiegevers en energienemers als ondernemer of professional. Wat zou je vaker moeten doen en waar kun je direct mee stoppen? 

  • Wat zit er in jou en wie heb je nodig om te bloeien in je team of bedrijf? 

  • Wat is jouw diepe motivatie en hoe kun je dit inzetten voor een aantrekkelijk en haalbaar doel voor het bedrijf? 

  • Hoe je samen de missie van het bedrijf manifesteert en behaalt. 

Ben jij klaar om te bloeien? 

  

Workshop Authentiek Creëren

Een bekende uitspraak van Albert Einstein luidt: 'Problemen kunnen niet opgelost worden op hetzelfde denkniveau als waarop ze zijn veroorzaakt.

 

Slechts 2 tot 5% van wat we doen is bewust. Dat betekent dat ruim 95% in ons onderbewustzijn is. Toch kiezen we er vaak voor om keuzes te maken vanuit de 5%, onze ratio, logisch denken en analyseren.

Stel je nu eens voor dat je toegang krijgt tot die 95% onderbewustzijn. Het deel waar je intuïtie zit, je creativiteit, je inspiratie en een bibliotheek aan opgeslagen kennis. 
Werken vanuit passie en verbinding in plaats van harde deadlines en onhaalbare doelen. Vanuit samenwerking en inspiratie in plaats van door bovenaf opgelegde strategieën. 

Zodat het vuur gaat branden en je als team tot in je tenen voelt wat jullie samen kunnen bereiken, omdat het volledig passend en haalbaar voelt. 

Zijn jullie klaar om te bloeien? Maak een duik in je onderbewustzijn en laat je volgende bijeenkomst begeleiden door een van onze coaches en gespreksleiders. 

Dancing Hands

Workshop Van Egosysteem naar Ecosysteem

Steeds meer bedrijven richten zich op de creatie van of deelname aan een ecosysteem. Een prachtige manier om samen te werken voor een gemeenschappelijk doel.

De intentie is helder, de praktijk vaak weerbarstiger. 

 

Werken in een ecosysteem vraagt om verandering in denken en gedrag van betrokkenen. Loslaten van kennis, kunde en structuur en de beweging maken naar openheid, delen en verbinding. En dat is moeilijker dan we denken want als mens zijn we geconditioneerd om veilig in onze comfortzone te blijven en te concurreren met anderen. Waar komt dat eigenlijk vandaan? Waarom is ons gedrag veranderen zo moeilijk ook al willen we anders?

 

In deze sessie gaan we ervaren wat de echte betekenis is van een ecosysteem en hoe verandering universeel is. Je leert als bedrijf de intentie helder te zetten met draagvlak van alle betrokkenen. Aan de hand van concrete oefeningen leren alle betrokkenen de stap te zetten naar co-creatie. Zodat jullie succesvol gaan bewegen: van ego naar eco. 

New Growth

Lichter Leven Programma

Het Lichter leven programma is een volledig programma dat alle onderdelen omvat die je nodig hebt om een goed fundament voor een Lichter Leven te leggen. Het programma helpt je in balans te komen op fysiek (lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten) en spiritueel (passie) vlak.
Het is een holistische benadering. Je leert je volledige potentieel te benutten en je ontdekt wat je nu eigenlijk wilt. 

Dit programma van 10 sessies biedt een unieke kans om binnen jouw bedrijf of team echte verbinding te creëren, medewerkers te laten stralen en ieders volledig potentieel tot uiting te brengen.

Dancing in Park

TEAM COACHING SESSIE

vanaf € 750,- per dagdeel

PERSOONLIJKE COACHING SESSIE

€ 200,- per sessie

LICHTER LEVEN PROGRAMMA

afhankelijk van aantal personen

bottom of page