top of page

ERVARINGEN

Dancing

"De sessie bij Lianne was bevrijdend. Ik voel me zoveel lichter, ruimer, opgeruimd. Eerst ben ik via een diepgaande ontspanning door Lianne begeleid in het proces naar mijn onderbewuste. Zo magisch wat je daarin kunt ervaren!

Ik voelde me door Lianne doortastend maar met zachtheid begeleid. Ze schept een heel veilige setting waarin je je kunt overgeven aan het proces. Zo helend!" 

"Een warm ontvangst, oprechte aandacht en de juiste vragen die me dieper hebben laten nadenken was nog maar het begin van de sessie.

Tijdens mijn reis heb ik door de liefdevolle en professionele begeleiding van Lianne een aantal diepgelegen zaken aan kunnen pakken en opgeruimd. Inmiddels zijn we een aantal weken verder en merk ik dat er bij mij veel dingen veranderd zijn. Wat een mooie en bijzondere ervaring. Ik kijk uit naar een volgende keer!"

"Het Lichter Leven programma is de mooiste transformatie die ik ooit heb meegemaakt. Voor het eerst heb ik het gevoel dat ik mag vertrouwen en vooral dat ik alles zelf kan creëren. 

Oude wonden zijn geheeld, patronen doorbroken en ik voel dat mijn potentie oneindig is. 

Lianne heeft mij op een enorm warme, liefdevolle manier begeleid, gespiegeld en versterkt zonder ook maar een oordeel. Ik gun dit iedereen en haar!"

"Deze sessie bracht me naar een plek die zo diepgeworteld en in een andere dimensie zat, daar had ik zelf nooit kunnen komen. Het heeft een oude zielswond geheeld waardoor ik hedendaags oude patronen bijna niet meer tegenkom en als ze zich aandienen herken ik ze en kan ik het aankijken en erdoorheen bewegen. Prachtige ervaring!"

"Lianne brengt nuchterheid en magie samen in iets wat voor mij ongrijpbaar is en toch heel duidelijk voelbaar en helend. Ik ben van binnenuit anders gaan handelen na de sessie met Lianne. Ik zet mezelf veel vaker op 1 en dat is een cadeau voor de rest van mijn leven" 

"Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Lianne. Met haar warme, zachte en tegelijkertijd krachtige energie voelde het alsof we zonder oordeel samen konden ontdekken waar ik tegenaan loop in mijn leven. Tijdens de sessie begeleidde Lianne mij naar delen van mezelf die ik al lange tijd voelde, maar niet goed begreep. Ze hielp mij beter te zien en te begrijpen waar mijn oude pijn was ontstaan en ondersteunde mij om mijzelf meer lief te hebben in de delen die ik lang heb weggestopt. 

Het voelt alsof de energie weer kan stromen, ik voel me weer in contact met mezelf. Ik ben super dankbaar dat Lianne een veilige omgeving creëerde om deze reis te maken naar meer liefde voor mezelf.  

"Je support en stimuleert me met jouw zonnige energie en spot on vragen om mijn zielskern naar boven te halen. 

Tijdens de sessie ervaarde ik een doorbraak. Ik zie nu mijn dagelijkse valkuilen en denk dan glimlachend terug aan de sessie. Ik heb vertrouwen om volledig te zijn en te leven vanuit wie ik ben. Dankjewel lieve Lianne!

"De sessie heb ik als intensief ervaren, waarbij ik op een andere manier (dan tijdens reguliere gesprekken en behandelingen) dichter bij mijn gevoel kwam. Wat overheerste waren gevoelens van liefde en dankbaarheid. Er is minder ruis en minder plaats voor negatieve gedachten. Ik voel me meer verbonden met anderen, geloof sterker in lotsbestemming en ben aardiger voor mezelf. Met mijn fysieke gesteldheid gaat het ook veel beter: minder spanning en geen pijnklachten. Ik kijk uit naar de volgende sessie!" 

bottom of page