top of page
Couple Laughing
Birth chart Reading

Groeien naar een bewuste volwassen relatie

De liefde, een van de mooiste en vaak ook moeilijkste ervaringen in het leven.

De dans tussen versmelting en onafhankelijkheid, de triggers die je ineens weer doen voelen als een klein kind, behoeftes, verwachtingen en teleurstellingen en een stroom van invloeden van buitenaf.

Je partner is jouw grootste spiegel en een relatie nodigt ons uit om door onze eigen angst, pijn en onzekerheid te bewegen en onze wonden te helen.

 

Hoe zou het zijn als jouw relatie deze ruimte geeft? Dat jullie uitdagingen juist de voedingsbron zijn om samen te groeien en dat je gaat ervaren dat de liefde vooral heel mooi is!

 

Ik nodig jullie uit om je open te stellen voor nieuwe perspectieven om de liefde weer te laten stromen. In de coaching krijg je inzicht in en tools voor:

 

  • De reden achter jouw partnerkeuze

  • De fases van een relatie en hoe je de shift maakt van machtsstrijd naar volwassen liefde

  • Herkennen van en omgaan met triggers

  • Communicatietechnieken voor een volwassen dialoog

  • De impact van jouw familiesysteem op jouw relatie

  • Verdiepen van intimiteit en erotiek

Zijn jullie klaar om patronen te doorbreken en te groeien naar een bewuste relatie? Of ben je single en heb je behoefte aan meer inzicht en tools om de liefde te vinden? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende intake!

Relationship Reading
Plant Shadow

Lianne kan ontzettend goed luisteren, zowel naar wat er gezegd wordt als aanvoelen wat er onder zit en daar heel sterk op inspelen. Ze hield ons mild maar beslist een spiegel voor en gaf ons het vermogen aan elkaar veel beter uit te leggen wat we nodig hebben. 

Haar unieke kracht zit in het verbinden van het cognitief niveau met het gevoelsniveau of zelfs spiritueel niveau. 

Ze brengt spirituele zaken zo nuchter, zonder zweverigheid en zonder religieus randje dat zelfs de meest nuchtere, droge, rationele hork geen weerstand kan volhouden.

yearly Transit Reading

RELATIECOACHING

Traject van minimaal 3 sessies

vanaf €750,-

SINGLE COACHING

€ 200,- per sessie

bottom of page