top of page

Autumn Leaves Retreat

Soms voelt het leven onrustig. Je moet zoveel. Werken, zorgen voor anderen, alle zaken op orde hebben. Je hoofd doet gewillig mee en vuurt gedachten op je af. ‘Je doet het niet goed’ ‘Dit kun je helemaal niet’ ‘Je bent niet mooi, niet slank, niet leuk’ ‘Je bent geen goede partner, vriendin, moeder’. Soms voelt het alsof je aan het overleven bent in plaats van aan het leven. 

En bij overleven hoort een schild. Een hardheid naar jezelf, de onafhankelijke vrouw zijn en pleasen van anderen zodat je niet bij jezelf hoeft te komen. Want misschien zit daar wel angst, verdriet, moeheid en pijn. Met je schild in de aanslag ben je veilig. Toch?

 

Maar waarom ervaar je dan niet die rust, geluk en levensvreugde? Die zit verstopt, onder het schild, in die plek waar je nog niet heen durft. Oude pijn van jou en je voorouders, negatieve overtuigingen, een klein meisje dat zichzelf beschermt. En beperkt! Want op die plek die je zo vakkundig vermijdt zit de volle potentie van wie je bent, jouw vrouwelijke kracht, de liefde in je hart. 

 

Deze herfst op het autumn leaves retreat bieden we je een veilig veld om naar die plek te gaan. Om jouw schilden, blokkades en schijnveiligheid in zachtheid en veiligheid aan te kijken en los te laten en thuis te komen in je kern. Moeder natuur is onze leermeester tijdens deze retreat. De bomen laten hun bladeren los, soms is er wind en regen, dan weer de warmte en lichtheid van de zon. We laten ons leiden door de intelligentie van de natuur die ons een bedding geeft van eenheid, verbondenheid en verscheidenheid. 

Dat doen we op een plek in de natuur die ons zekerheid biedt in alle onzekerheid die wij in onszelf aankijken. Waar jij mag zijn in alle kleuren die de natuur rijk is. 

 

Zodat je kunt gaan leven vanuit de versie van jezelf die ongetemd en zorgeloos is. Die zich veilig voelt en durft te vertrouwen op haar intuïtie. Die liefde geeft en ontvangt en een rust en vreugde kent die je al jaren of misschien zelfs nooit hebt gevoeld.

Informatie

Wie?

Deze retraite is voor een kleine groep vrouwen zodat we kunnen werken vanuit deze veilige groepsenergie en er voor iedereen ruimte is voor haar persoonlijke proces. 

Wat?

Loslaten en transformeren naar jouw natuur. We keren diep in onszelf naar binnen om oude wonden te helen door middel van ademwerk, lichaamswerk, diverse transformatietechnieken, meditaties en rituelen. 

Waar & wanneer?

Donderdag 26 oktober 17.00 uur  t/m zondag 29 oktober 12.00 uur

De Deelgenoot

Hallsedijk 48
7399 RP Empe

Inclusief

Een ervaring om nooit meer te vergeten

Thuiskomen in een groep van vrouwen waarmee je diep kan verbinden

Diepe heling op de blokkades die jij ervaart in je leven

 

Vegetarisch ontbijt, lunch en diner

Intake vooraf t.b.v. jouw persoonlijke proces

3 overnachtingen in boerderij De Deelgenoot

Programma

De dagen zijn gelaagd waardoor we steeds dieper verbinden met ons fysieke, emotionele en mentale lichaam en uiteindelijk onze ziel en onze natuur. 

We starten dagelijks met beweging en meditatie. Na het ontbijt gaan we gedurende de dag diep proceswerk doen waar jij mag loslaten wat je niet langer dient. Dit doen we door ademhalingstechnieken, regressie&reincarnatieprocessen,rebirthing en helingsrituelen vanuit ons vrouwelijk erfgoed. 

En uiteraard is er ruimte om te ontspannen, te schrijven, te genieten van de natuur en te verbinden met de groep.

Begeleiding

Tijdens de retraite schep ik een veld waarin jij er mag zijn in al je kleuren. Ik faciliteer en begeleid je in alles wat je misschien nog nooit eerder hebt gevoeld of ervaren, zonder oordeel. Je krijgt de ruimte om in een veilige bedding de strijd en de kritiek in jezelf te verkennen, te ontdekken wat zich achter jouw schild schuil houdt en jouw gevoelens te ontrafelen in de zoektocht naar jouw waarheid en authenticiteit. 

Ik ben er voor jou om je te spiegelen, te supporten, met daadkracht en liefde te begeleiden in een veilige omgeving waarin jij je kunt overgeven aan het proces. 

Aanmelden

Voel jij dat het tijd is om echt te gaan leven en weer te verbinden met je authentieke zelf die leeft in eenheid, verbondenheid en verscheidenheid? 

Meld je dan nu aan via info@merakiyou.com 

Investering

Gedeelde kamer: 599 euro p.p.

Privé kamer: 699 euro p.p.

Prijzen zijn ex BTW

bottom of page