top of page
Pilates Meditation
Birth chart Reading

Bewustzijn is de eerste stap naar een gelukkig leven

De complete coördinatie van je lichaam, je geest en je ziel is essentieel voor een gezond en gelukkig leven. Door je steeds bewuster te worden van je lichaam, je emoties en gedachten  kom je steeds dichterbij je authentieke zelf. Je lichaam is de poort naar je ziel. Door te focussen op de signalen, je postuur, ademhaling en coördinatie creëren we vertrouwen en kracht. Ik faciliteer je daarin met meditatie oefeningen, Pilates en yoga flows. 

 

Ik leer je om in je lichaam te zijn, om bewust te voelen en daarmee weg te komen van het vastzitten in je geest, vrij van het piekeren en denken.

 

Pilates, yoga en meditatie is voor iedereen. Of je lichaam nu kwetsbaar voelt of hartstikke fit. Samen maken we een programma dat past bij jouw doelen.

 

Element van deze training zijn:

·    Toenemende mobiliteit en flexibiliteit van jouw lichaam

·    Bewustzijn van je lichaam en je houding

·    Ademhalingstechnieken

·    Meditatie & mindfulness

·    Healing door lichaamsbeweging

·    Versterken van je core

·    Verminderen van rug, nek en schouder klachten

·    Bonus: sterke spieren kweken!

Relationship Reading

Meraki heeft me geleerd sterker te worden. Ik heb geleerd hoe ik kan vertrouwen op mijn lichaam en alles wat ik kan. Lianne weet met haar positieve inslag precies hoe ze me kan motiveren en stimuleren. Door haar lessen en coaching heb ik geleerd om op mezelf te vertrouwen. Na een sessie voel ik me krachtig en relaxt tegelijk, de perfecte combinatie! 

- Astrid Kouveld

yearly Transit Reading

 PERSONAL TRAINING

€ 50,- per sessie

 

BUSINESS WORKSHOPS

vanaf € 250,- per workshop

bottom of page